Ok

By continuing your visit to this site, you accept the use of cookies. These ensure the smooth running of our services. Learn more.

31 maj 2005

Some info about the birth of Maya

Maya was born on April 30, 2005 at about 6 am (yep, I was up all night - I really hope she will be grateful later...

Læs mere...

21 maj 2005

So it finally happend

Ah well, as I know some of you don't understand Danish that well. Here is a little Blog in English that will be updated once in a while with news about our daily life. Probably mostly about Maya, but then again isn't that what you want to know anyways?

Enjoy,

Anders (and Sus)

Den lille vokser stadig

Så var sundhedssygeplejersken (eller hvordan det nu staves) her i går, og det faldt sammen med at Maya for første gange ville vise at hun da også kan levere lort i springvandsmængder når hun skal vejes. Anders nåede delvist at flytte sig, sygeplejersken desværre ikke... det er nu utroligt at så små væsner kan skyde så store mængder ud på så kort tid og med en målrettethed de ellers kun udviser i sekunderne før et bryst er inden for rækkevidde.

Nå men, hun tog det heldigvis pænt og vi fik efterhåndet dæmpet Susan's pinlige latterudbrud og kunne så fortsætte med vejningen. Maya vejede 3.650 så hun får da spist det hun skal. Og er vel efterhånden også ved at blive lidt rundere i kinderne.

17 maj 2005

Første Post

Så lykkedes det for den IT udfordrede familie at få stablet en lille Blog på benene. Bloggen er primært lavet for at give jer en chance for at følge lidt med i lillepyssens liv. Og til dem som ikke ved det, så har hun fået et navn nu - Maya Louise Heinicke... nu må vi håbe hun kan lide det.